Een kunstwerk kopen

Art Partner kunstuitleen is in eerste instantie een ‘verhuurbedrijf’. Maar het kan natuurlijk zo zijn dat je tegen iets moois aanloopt dat je eigenlijk wilt behouden. Dat kan! De meeste kunstwerken zijn ook te koop.

Kopen
Je kunt op elk moment een kunstwerk kopen. Zelfs tijdens een huurtermijn of na een huurtermijn. Neem dan contact met ons op. Tijdens een koopafspraak overleggen we de prijs (bekend via het contract) en het betalingstermijn. Wanneer je een kunstwerk hebt gehuurd vóór de aanschaf, komen wij je tegemoet door de betaalde huur terug te geven tot een maximum van twaalf maanden.

Spaartegoed
Wanneer je tijdens een huurovereenkomst maandelijks wat extra geld hebt betaald en dus als spaartegoed hebt gespaard, kun je er voor kiezen om dit spaartegoed in te zetten bij het aankopen van een kunstwerk. Met het geld wat je tijdens je huurovereenkomst hebt opgespaard, verlaag je de aankoopprijs van het kunstwerk dat je graag wilt kopen.

Onze kunstuitleen geeft u de mogelijkheid om elk half jaar iets anders aan de muur te hangen, maar ook om op die manier te ontdekken wat u zelf mooi vindt. Bent u er na een half jaar of na een jaar op uitgekeken, dan ruilt u het kunstwerk gewoon om. Vindt u het nog steeds mooi, dan verlengt u de huurtermijn nogmaals met een jaar of u koopt het kunstwerk.

Wij selecteren elke maand een kunstwerk dat we in de etalage zetten onder de titel ‘Kunstwerk van de maand’’. U kunt dat tegen een speciale prijs aankopen, terwijl u zelf mag bepalen op welke wijze het wordt afgewerkt: lijst en passepartoutkeuze.