Service

Wij kennen een uitgebreide service. Wij willen het u zo gemakkelijk mogelijk maken, dus niet te veel regeltjes.

Werkwijze
Bij Art Partner bieden we je een totaalpakket. Heb je bijvoorbeeld weinig verstand van kunst of vind je het gewoon fijn als iemand met je meedenkt? Wij helpen je graag door gratis advies te geven. Verder bezorgen wij het kunstwerk aan huis, ingelijst en wel en we hangen zélfs het kunstwerk voor je op als je dat wil.

Lijsten
Alle schilderijen in onze collectie zijn voorzien van een passende, afgewerkte lijst. Wil je toch liever en andere lijst, dan regelen we dit in overleg. Dit kan ook bij het huren van een schilderij. Let wel: beschadigingen en vermissingen brengen wij in rekening.

Vervoer
Wij bezorgen je kunstwerk bij je thuis. Binnen een straal van 25 km rondom Cuijk/Boxmeer/Grave/Nijmegen/Oss bezorgen wij het werk gratis. Woon je buiten een straal van 25 km rondom Cuijk/Boxmeer/Grave/Nijmegen/Oss? Dan overleggen we samen de kosten.

Specifiek verzoeken
Ben je opzoek naar iets specifieks maar zit het niet in onze collectie? Laat het ons weten en wij kijken met je mee. Wij zijn zelf altijd opzoek naar nieuwe werken die de collectie aanvullen; zo kunnen we ook opzoek gaan naar hetgeen waar jij opzoek naar bent.

Verzekering
Wij adviseren je de gehuurde kunstwerken thuis te verzekeren tegen brand, diefstal en waterschade. Meestal is aangifte bij je verzekering voldoende, omdat het onder de inboedeldekking kan vallen. Dit dien je zelf met je verzekeringsagent door te nemen. Bij het contract verstrekken we je gelijktijdig een aangifteformulier voor de verzekering.

Wij bezorgen de kunstwerken bij je thuis als je dat wilt.