Herkenbaar, dat zeker, want met een duidelijke eigen, expressionistisch georiënteerde stijl. Een “Jos van Beek” is onmiskenbaar en onnavolgbaar een werk van zijn hand. En dat heeft een grote schare aan liefhebbers, verzamelaars en volgers met zich meegebracht.

Al zijn werk is uniek en eenmalig. Aan grafische productie doet hij niet en zal dat ook in de toekomst nooit doen. Ondanks alle aanbiedingen die hem op dat terrein zijn gedaan. Wie een bepaald werk van hem heeft moet er zeker van kunnen zijn dat hij/zij echt de enige die dat heeft. Geen “massaproductie” dus.!

In vrijwel alle grote steden in Nederland is er wel een galerie te vinden die zijn werk vertegenwoordigt, maar ook veel Europese steden doen mee: Parijs, Kopenhagen, Antwerpen, Brugge, Porto… En nu dan weer eens in eigen regio, op de Art Grave.

Jos van Beek heeft een warme band met de galeries van Art Partner, dus deelname aan deze eerste beurs in Grave kon niet uitblijven. En hij doet dat met plezier. Een thuiswedstrijd blijft altijd leuk.

Meer informatie? Kijk eens op www.josvanbeekkunst.nl

Of kom gewoon eens langs in Sint Anthonis : 0485 383571