Kunst voor bedrijven

Een prettige omgeving heeft een positief effect op de prestaties van uw medewerkers. Bovendien een betere uitstraling naar uw klanten.  Met onze uitgebreide collectie kan elke werknemer een kunstwerk naar eigen smaak selecteren. Eventueel samen met onze kunstadviseur selecteert u fraaie kunstwerken voor de gezamenlijke ruimtes als entree, kantine en vergaderkamers. Wij houden rekening met uw huidige interieur, met gewenste kleuren en met uw bedrijfsimago en thema’s.

Met uw keuze voor de verfraaiing van uw interieur bevindt u zich in goed gezelschap. Vele bedrijven en instellingen gingen u voor. Referenties op aanvraag.

Reactie van een van onze klanten: “Wij krijgen nog steeds veel positieve reacties op de nieuwe kunstwerken in ons bedrijf. Het is dus goed voor de uitstraling van ons bedrijf geweest. Bovendien geniet ik er zelf ook dagelijks van.” Kunst zorgt voor de finishing touch!

De uitstraling van uw bedrijf is mede afhankelijk van de aankleding. Met onze kunstwerken creeert u het imago dat u wenst: modern, rustiek, betrouwbaar, dynamisch, creatief, rust: wat wilt u uitstralen?

Aan huur betaalt u circa 1% van de kunstwaarde van de gehuurde collectie per maand. Dat is inclusief alle services. U heeft al een kunstwerk vanaf slechts 6 euro per maand. En fiscaal aftrekbaar. Een ideale manier om uw eigen collectie aan te leggen. De huurpenningen worden volledig als kosten geboekt én aan het einde van de looptijd koopt u de kunstwerken tegen een beperkt restbedrag (dit bedrag staat ook op de balans en overboeking naar privé wordt hierdoor aantrekkelijker).

Kunstuitleen is voor u een flexibele invulling van de aankleding van uw bedrijf.

Art Partner kan u ook voorzien van kunstzinnige relatiegeschenken voor klanten, personeelsjubilea of een afscheid, maar ook voor een kunstwerk in opdracht. Leuk idee: een originele kunstkadobon